Sağlık Hukuku Uzmanları Sertifikalarını Aldı.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Sağlık Hukuku Sertifika Programının ikincisi de başarıyla tamamlandı. Programa dâhil olan Hukukçu ve Sağlık çalışanları sertifikalarını İKÇÜ Rektör yardımcısı Prof.Dr. İbrahim Attila Acar’ın elinden aldı.

Programa Denizli, Aydın ve Manisa'dan da katılımlar oldu. Alanında uzman akademisyenlerin Sağlık Hukuku Programını başarıyla yürüten eğitim kadrosu , Ankara ve İstanbul'dan alanında yetkin Hukuk uzmanları ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin hukuk alanındaki güçlü eğitimci bu programa destek verdi.  Hukuk ve tıp alanındaki profesyonellerin sağlık hukuku alanında yetkin bir donanıma sahip olmasını sağlamayı amaçlayan programa yoğun ilgi oldu.

İKÇÜSEM’de gerçekleştirilen sertifika törenine  Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İbrahim Attila Acar, Program koordinatörleri ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Keramettin Tezcan, Yrd. Doç.Dr. Nebahat Kayaer ve Yrd. Doç. Dr.  Esra Dündar da katıldı. Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Acar: “Bu program sayesinde birbirine çok uzak iki alan insan hayatı söz konusu olduğunda bir araya gelmiş oldu. Hastanın hayatına müdahale kadar bilgilenmesi ve tedavi süreçleri önemlidir. Hukuk, "bilmeme" mazereti olmayan bir alandır. Bu önemli programa emeği geçen Sürekli Eğitim Merkezi çalışanları, Radikal Akademi ve bütün hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.