İKÇÜSEM'den AB Projelerinde Yeni Adım

İKÇÜSEM öncülüğünde hazırlık çalışmalarına başlanan bir başka AB projesi de ulusal çapta sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesi ve daha gelişkin yetilerle donatılması amaçlarını kapsıyor. Bu bağlamda projenin ana hatlarını belirlemek için bir araya gelen ekipte İKÇÜ TTO ofisinin yanısıra İKÇÜSEM ve Ege Üniversitesi'nden öğretim üyesi Sayın Güngör Arkış da bizimle birlikteydi. Güngör Arkış hocamızın daha önce yürütücülüğünü yapmış olduğu çocuk üniversitesi çalışmalarını dinlerken çocuk hakları ve koruma derneklerinin faaliyetleri ön plâna çıktı. Detayları netleştikten sonra başvurulacak olan bu proje de alındığı takdirde üniversitemiz, başvurusu yapılan iki Horizon2020 AB projesinin yanısıra iki de yürüyen bakanlık kaynaklı AB projesi içerisinde yer almış olacak.