İKÇÜSEM, Sürekli Eğitim Merkezleri Toplantısındaydı

İKÇÜSEM, EGESEM ve DESEM yönetimleri Dokuz Eylül Sürekli Eğitim Merkezi ofisinde düzenlenen tanışma ve işbirliği toplantısında bir araya geldiler. Sürekli Eğitim Merkezleri müdür ve müdür yardımcılarının iştirak ettiği toplantıda İzmir'deki devlet üniversiteleri başta olmak üzere bütün üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinin arasındaki irtibatın güçlendirilmesi, ortak etkinlikler ve faaliyetler düzenlenmesi ve verilmesi plânlanan eğitimlerin içeriği ve çeşitliliği gibi hususlar konuşuldu. Keyifli bir sohbet havasında geçen toplantıda düzenli olarak irtibat hâlinde olunarak kollektif bir eğitim ağı oluşturulması ve İzmir'e yalnızca bölgesel değil ulusal çapta bir dinamiz kazandırılması gibi konularda mutabık kalındı.