Satış Yöneticiliği Sertifika Programı Başarıyla Sonuçlandı

İKÇÜ SEM bünyesinde gerçekleştirilen 'Satış Yöneticiliği Sertifika Programı' sonunda başarılı olan katılımcılara sertifikaları verildi. Kurs programında yalnızca teorik eğitimle sınırlı kalınmayıp Yalı Spor ve Algida Karşıyaka Distribütörlüğü gibi firma ziyaretlerinde de katılımcılarımız profesyonel yöneticilerden satış yöneticiliği ve organizasyonu hakkında bilgi alırken çalışma ortamını yerinde görme fırsatı buldular. Gayet verimli geçen sertifika programı boyunca katılımcıların büyük çoğunluğunu oluşturan İKÇÜ öğrencileri kariyer hedeflerinde bir adım daha ileriye gitmenin heyecanını yaşarken açıklanan sınavlar sonrasında programı birincilikle bitiren İKÇÜ öğrencisi Büşra Timur sertifikasını İKÇÜ SEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tolga Şentürk'ün elinden alırken sevincini İKÇÜ SEM ekibiyle paylaştı. Etkinlikte yalı spor ile Algida Karşıyaka distribütörlüğü ziyaretleri yapıldı.