Uygulamalı Eğitimler Kapsamında İKÇÜSEM'den Firma Ziyareti!

İKÇÜSEM bünyesinde Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üy. Tolga Şentürk tarafından verilen Satış Yöneticiliği Sertifika Programı kapsamında kursiyer öğrencilerimiz saha çalışması yaparak firma ziyareti gerçekleştirdi. İzmir'de faaliyette olan Ürper Gıda Ltd. Şti. firmasını ziyaret eden öğrenciler satış yöneticiliğinin pratik iş hayatındaki yansımaları ve süreçlerin nasıl yönetildiğine dair bizzat firma yöneticilerinden bilgi alarak edindikleri teorik bilginin gerçek iş hayatındaki izdüşümünü bilfiil yakından tanıma fırsatı buldu. Ziyaretten hoşnut kalan ve gayet verimli geçtiğini belirten öğrenciler eğitimlerini başarıyla tamamlayarak kurs sonunda sertifikalarını almaya hak kazandı.